Historien er det fundament,
fremtiden bygger på

Historien er det fundament,
fremtiden bygger på

Historie

HOLMRIS er historien om tre generationers ønske om at skabe godt møbelhåndværk og smukt design. Men det er også historien om én af Danmarks hurtigst voksende møbelsucceser.

Året er 1937. I den 26-årige møbelsnedker Søren Holmris spirer drømmen om at blive selvstændig, og han åbner derfor eget snedkeri i Bjerringbro. Siden overtager sønnen Erik Holmris, der med sin kunsthåndværkerbaggrund er med til at skabe fundamentet for HOLMRIS produkterne baseret på design og håndværkermæssige traditioner.

Markedsledende med skarpt fokus
I 1993 kommer Henrik Holmris, som er 3. generation, til og står i spidsen for at transformere HOLMRIS fra en innovativ produktionsvirksomhed til et salgs- og designhus med fokus på møbler og indretninsgsløsninger til fire markedssegmenter: Office, Learning, Care og Hospitality.

Dette fokus resulterede i eksplosive vækstkurver, og fra 2000-2008 tidoblede HOLMRIS omsætningen fra 12 mio. kr til 127 mio. kr. via voksende markedsandele i Danmark og udlandet.

Siden 2008 har vi slået os sammen med 13 virksomheder og fabrikker i Danmark, og i 2017 blev 60 % af aktierne i HOLMRIS solgt til BWB Partners. Henrik Holmris står stadig i spidsen for virksomheden sammen med Niels Henrik Lauritzen.